Van Lijf Interieurs al bijna 70 jaar

In onze ruime interieurwinkel vindt u een uitgebreide collectie meubelen. Natuurlijk geven wij u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw inrichting. We gaan desgewenst nog een stap verder, want ook voor meubel- en gordijnstoffen, vloerbedekking en karpetten kunt u bij ons terecht. Het spreekt vanzelf dat wij qua stoffering dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren als voor onze meubelen.

Van Lijf Interieurs staat garant voor een vakkundige verwerking van de complete woninginrichting die door ons eigen team wordt uitgevoerd. En om van uw interieur een harmonieus geheel te maken verrichten wij ook herstelwerkzaamheden zoals herstofferen en restaureren.

 

 

Historie

Van Lijf Interieurs werd in 1953 opgericht door de heer M.B. van Lijf. In de Hoenderstraat 30 te Maastricht begon hij zijn eigen zaak met klassieke meubels en slaapkamers naar eigen ontwerp. Vanaf het begin is gekozen voor gedegen meubilair. Al gauw groeide de zaak uit zijn jas en werd op de Brusselsestraat een filiaal gestart waar ook moderne meubels te koop waren. Zoon Math Jr. kwam in 1960 in het bedrijf.

In 1970 werd het pand op de hoek Markt - Hoenderstraat gekocht, waardoor het filiaal Brusselsestraat werd gesloten. Het adres van de zaak werd Markt 55 en het bedrijf werd vernoemd naar de gevelsteen boven de mooie klassieke deur, “In de Blauwe Handt”. In 1976 deed ook Jean (de tweede zoon) zijn intrede in het familiebedrijf.

 

 

 

De opvolgers

Sinds 1994 zetten Math en Jean van Lijf de toon en is “van Lijf Exclusieve Interieurs” een begrip. Behalve de exclusiviteit, ademt de presentatie van de collectie ook de warmte van een rustige en eigentijdse klassieke sfeer uit.

Na 52 jaar prettig zaken doen in Maastricht is Van Lijf Exclusieve Interieurs nu gevestigd in Margraten, Aan de Fremme 30.

Uiteraard is er na 65 jaar meer dan genoeg expertise in huis, zodat u voor een goed advies volledig kunt vertrouwen op de kennis en ervaring van de familie van Lijf! Met de intrede van Luc van Lijf sinds januari 2018 is het bedrijf alweer gekomen aan de 3e generatie.