Woningstoffering

Gordijnen & luxaflex

Raamdecoratie

Hoogste kwaliteit stoffen

Iedereen heeft een eigen stijl. Bij ons in de winkel vindt u een uitgebreide collectie raamdecoratie, waarmee u elke kamer verfraait en het invallende licht perfect regelt. Ook voor wie iets bijzonders zoekt, bieden wij raamdecoratie voor een reeks ramen die afwijken in vorm, afmeting, ontwerp en toepassing.

Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit stoffen. Het Duitse merk JAB ANSTOETZ is onder anderen al jaren een van onze partners. De nieuwe collectie van JAB is via deze link te bekijken. Alle getoonde stoffen zijn bij ons verkrijgbaar en in onze showroom laten wij u graag zien hoe wij de raamdecoratie verwerken. Ook geven wij u graag advies op locatie. 

Wij staan garant voor excellente kwaliteit, innovatie en jarenlang plezierig gebruik.

 

Luxaflex producten

Met de hand en op maat gemaakt

De met de hand en op maat gemaakte producten van Luxaflex® brengen kamers tot leven – ieder huis baadt in natuurlijk licht en wordt comfortabel beschermd tegen hitte en kou. En dankzij het inspirerende ontwerp, de innovatieve bediening en de pure kwaliteit van elk afzonderlijk product, weet je dat je de perfecte keuze hebt gemaakt.

Wij zijn al jaren een betrouwbare partner van Luxaflex en zorgen voor optimaal advies en installatie door ons eigen team. Daarnaast zijn wij gecertificeerd dealer van PowerView® Motorisation, waarmee het automatisch bedienen van raamdecoratie via je smartphone mogelijk wordt. 

Met dit systeem kan raamdecoratie worden bediend met de PowerView® App of met de Pebble® afstandsbediening. Ook kan door middel van het maken van scènes de raamdecoratie volledig automatisch bediend worden. PowerView® Motorisation maakt wonen mooier en makkelijker: dankzij het slimme elektrische systeem worden instellingen automatisch aangepast op de licht- en privacy-behoeften van de gebruiker en zorgt daarmee voor de perfecte ambiance, zowel ‘s middags, ‘s avonds als ‘s nachts.

Naast optimale functionaliteit staan kindveiligheid en onderhoudsgemak centraal. Dankzij een compacte batterijhouder of accu is stroomtoevoer overbodig. De Pebble® afstandsbedieningen zijn te verkrijgen in zeven verschillende kleuren en zijn door hun eigentijdse vormgeving passend in elk interieur.

Vloerbedekking, parket & PVC

Service in de ruimste zin van het woord!

Over een vloer wordt dagelijks gelopen. Dit stelt hoge eisen aan de kwaliteit en verwerking. In onze showroom geven wij u graag uitgebreide en objectieve informatie om de voor u juiste soort vloerbedekking te kiezen. Welke vloerbedekking u kiest, heeft namelijk grote consequenties voor het comfort, de onderhoudbaarheid, de sfeer en de "uitstraling" van uw woning!

Omdat wij verschillende vloerafwerkingen (parket, vloerbedekking, pvc) kunnen leveren, krijgt u van ons een eerlijk advies en kunt u erop vertrouwen dat de door ons geadviseerde vloer uitstekend past bij de rest van uw interieur.Behalve aan de eigenschappen van de vloerbedekking besteden wij als bedrijf veel aandacht aan het adviseren, informeren en leggen ervan. Zo proberen wij de vloerbedekking in één dag op te leveren en voeren wij de oude vloerbedekking netjes af. Service in de ruimste zin van het woord!