Raamdecoratie

Iedereen heeft een eigen stijl. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie raamdecoratie, waarmee u elke kamer verfraait en het invallende licht perfect regelt.Ook voor wie iets bijzonders zoekt, bieden wij raamdecoratie voor een reeks ramen die afwijken in vorm, afmeting, ontwerp en toepassing.

Wij staan garant voor excellente kwaliteit, innovatie en jarenlang plezierig gebruik.

 

 

 

 

Parket, vloerbedekking, pvc

Over een vloer wordt dagelijks gelopen. Dit stelt hoge eisen aan de kwaliteit en verwerking. Wij geven u graag advies over de toe te passen vloer. Omdat wij verschillende vloerafwerkingen (parket, vloerbedekking, pvc) kunnen leveren, krijgt u van ons een eerlijk advies en kunt u erop vertrouwen dat de door ons geadviseerde vloer uitstekend past bij de rest van uw interieur.

 

 

 

 

 

 

Vloerbedekking

In onze showroom geven wij u graag uitgebreide en objectieve informatie om de voor u juiste soort vloerbedekking te kiezen. Welke vloerbedekking u kiest, heeft namelijk grote consequenties voor het comfort, de onderhoudbaarheid, de sfeer en de "uitstraling" van uw woning!

Behalve aan de eigenschappen van de vloerbedekking besteden wij als bedrijf veel aandacht aan het adviseren, informeren en leggen ervan. Zo proberen wij de vloerbedekking in één dag op te leveren en voeren wij de oude vloerbedekking netjes af. Service in de ruimste zin van het woord!