Onze Interieurs

Tijdloos & elegant

Interieurs bij van Lijf

Eigenwijze keuzes

Met gevoel voor de laatste trends en ontwikkelingen én kennis van tijdloze klassiekers durven wij eigenwijze keuzes te maken. Wij verkopen alleen producten waar we 100% achter staan. Een meubelstuk moet jaren meekunnen, zowel qua kwaliteit als uitstraling. Wij vinden het belangrijk om samen met u te zoeken naar een inrichting die aansluit bij uw persoonlijke smaak en leefstijl. Kortom: iedere klant verdient maatwerk, daar zijn we van overtuigd.

GA NAAR ONZE INSPIRATIE

Laatste interieur nieuws

Benvenuto TWILS
De waarden die het merk Twils identificeren: verfijnd en exclusief design, uitmuntende grondstoffen, harmonieuze combinatie van texturen, frisse kleuren en op maat gemaakte nauwkeurigheid.Deze waarden sluiten naadloos aan op ons bedrijf en logisch dat wij dus gevallen zijn voor dit prachtige Italiaanse merk. Jong en eigentijds en dat kunt u vanaf nu in onze showroom komen bekijken!

Treku - Tijdloos design uit Spanje
Enige tijd geleden zijn wij een samenwerking aangegaan met het Spaanse interieurbedrijf Treku. De tv-meubels, dressoirs en kasten van Treku kenmerken zich door hun klassieke elegantie en hoogwaardige kwaliteit. Breng een bezoek aan onze winkel in Margraten om kennis te maken met de nieuwe collectie.

MIDJ tafels en stoelen
Het Italiaanse merk MIDJ staat bekend om zijn eenvoudige ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben een grote collectie bij ons in de showroom aanwezig. 

 

 

Onze inspiratie

Een greep uit ons aanbod