Een bank voor de voedselbank

Wij hebben in onze zaak een echte zitbank geplaatst die gevuld kan worden met houdbare producten voor de mensen die in Limburg afhankelijk zijn van de Voedselbank.

Uiteraard roepen wij iedereen op om producten te brengen naar de ‘voedselBANK’ zodat er een mooi resultaat behaald kan worden. Aan het einde van de actieweek overhandigen wij alle verzamelde producten aan L1.

 


LEES VERDER

10 jaar Inspiration

Tijdelijk bij aankoop van een Inspiration zijn alle stoffen uit de jubileumstofcollectie gratis. Meer informatie kunt u uiteraard in onze winkel vinden. Ook beantwoorden wij uw vragen graag telefonisch of per e-mail.

Wilt u al iets meer weten over de mogelijkheden van de Inspiration dan kan dat door hier te klikken.

* Deze actie loopt tot 01-02-2019


LEES VERDER

Aangepaste openingstijden

Vanaf 2 september zijn wij weer elke zondag geopend! U bent dan ook van harte welkom tussen 13:00 - 17:00u in onze mooie interieurwinkel. 

 

Onze eindejaarsshow zal plaatsvinden op 17 en 18 november 2018. De 17e zijn wij geopend vanaf 10:00u en de 18e vanaf 12:00u

 


LEES VERDER

Nieuw: MIDJ tafels en stoelen

Het Italiaanse merk MIDJ staat bekend om zijn eenvoudige ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben tafels en stoelen uit de Sonny en Guapa collectie. 


LEES VERDER