10 jaar Inspiration

Tijdelijk bij aankoop van een Inspiration zijn alle stoffen uit de jubileumstofcollectie gratis. Meer informatie kunt u uiteraard in onze winkel vinden. Ook beantwoorden wij uw vragen graag telefonisch of per e-mail.


LEES VERDER

Exclusieve Prints Escher in Margraten

In onze winkel vindt u niet alleen de mooiste meubelstukken. Ook voor kunst kunt u op dit moment bij ons terecht. Wij hebben een exclusieve collectie weten te bemachtigen van de beroemde Nederlandse kunstenaar M.C. Escher (1898 - 1972). Escher is bekend vanwege zijn houtsneden, houtgravures en lithografieen, waarin hij speelt met wiskundige principes. 

De collectie bestaat uit facsimile-reprints van de hoogste kwaliteit van 16 van de beroemdste litho's, houtsneden en tekeningen van de kunstenaar. Elke auteursrechtelijk beschermde afbeelding wordt afgedrukt in een beperkte oplage van slechts 450 stuks. Per stuk genummerd en gestempeld met het authenticatiezegel van de M.C. Escher Foundation.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht op locatie of per e-mail.


LEES VERDER

Nieuw: MIDJ tafels en stoelen

Het Italiaanse merk MIDJ staat bekend om zijn eenvoudige ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben tafels en stoelen uit de Sonny en Guapa collectie. 


LEES VERDER