Collectie

Betaalbare topkwaliteit: dat is waar wij voor staan. Het geheim? Door in te kopen bij de kleinere fabrikanten uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Engeland weten wij een kwalitatief hoogstaande collectie tegen reële prijzen samen te stellen.

In het menu rechtsboven vindt u een impressie van onze tafels, zitmeubels, eetkamermeubels, kasten, verlichting en slaapkamers.
Vindt u niet wat u zoekt? Bekijk onze volledige collectie in de winkel, waar wij u graag van persoonlijk advies voorzien. Zo geven wij u ook graag advies op het gebied van raamdecoratie en vloerafwerking.


Met gevoel voor de laatste trends en ontwikkelingen én kennis van tijdloze klassiekers durven wij eigenwijze keuzes te maken. Wij verkopen alleen producten waar we 100% achter staan. Een meubelstuk moet jaren meekunnen, zowel qua kwaliteit als uitstraling. Wij vinden het belangrijk om samen met onze klanten te zoeken naar een inrichting die aansluit bij hun smaak en leefstijl. Kortom: iedere klant verdient maatwerk - daar zijn we van overtuigd.

U bent van harte welkom in onze winkel in Margraten voor een vrijblijvende kennismaking of advies.